Honesto

Jamaican Virgin olej rycynowy – Piękne …

Jamaican Virgin olej rycynowy - Piękne ...

Castor Oil pięknych skóra i włosy

Nasiona rącznika zostały znalezione w egipskich grobowcach sięga 4000 rpne; Herodot i inni greccy podróżujący zauważyć stosowanie oleju z nasion rącznika dla maści ciała oraz poprawę wzrostu włosów i teksturę. Obecnie jego zastosowania obejmują problemy skórne, oparzenia, oparzenia słoneczne, choroby skóry, skaleczenia i otarcia skóry, olej rycynowy, ponieważ ma wiele leczniczych i leczniczych zastosowań. Te same właściwości, które sprawiają, że jest tak skuteczny w leczeniu ciała również czynią go doskonałym wyborem dla utrzymania pięknej i zdrowej skóry i włosów.

O Olej rycynowy
rącznikowy (powszechnie nazywany fasoli rycynowy) jest źródłem oleju rycynowego. Choć roślina rycynowy jest rodzimych południowo basenu Morza Śródziemnego, w Afryce Wschodniej i Indiach, dziś jest powszechne we wszystkich regionach tropikalnych, takich jak na Jamajce. ja’m upewnić Cię’ll rozpoznać roślinę rycynowy jako bardzo rozpowszechnione na Jamajce!

Tłoczony na zimno olej rycynowy, takich jak nasze 100% Jamaican Virgin olej rycynowy, Jest to bezbarwny lub bardzo jasnożółty płyn o łagodnym lub bez zapachu lub smaku. Jest to triglicerydów w którym około 90% łańcuchów kwasów tłuszczowych są kwas rycynowy (co ciekawe, olej rycynowy jest jedynym miejscem, w którym znajduje się ten kwas). Oleinowy i linolowy (kwasy tłuszczowe) są inne istotne elementy oleju rycynowego. [1] dobry powód, aby korzystać z tłoczonego na zimno oleju rycynowego zamiast rafinowany olej rycynowy jest to, że oleje tłoczone na zimno zachowują znacznie więcej tych cennych składników odżywczych.

Korzyści dla włosów & SKÓRA
Olej rycynowy jest środek pochłaniający wilgoć, ponieważ zwraca wilgoci do włosów i skóry. Stosowanie oleju rycynowego na włosy będą go zachować się miękkie, błyszczące i mocne. Czy olej rycynowy pomaga włosy rosną? Na pewno nie! Regularnie stosując olej rycynowy na skórę głowy i korzeni będzie:

  • Wyeliminowanie suche włosy i promowania odrost włosów w ciągu kilku miesięcy,
  • Zapobiec wypadaniu włosów i regeneruje włosy,
  • Zagęścić włosy, które jest przerzedzania,
  • Dokonać pełniejsze i bardziej błyszczące włosy,
  • Przyczynić się do zmniejszenia i zapobiegania uszkodzeniom,
  • Głęboko nawilża i stan włosów i skóry głowy,
  • Zapobiega suchą skórę głowy,
  • Zwiększ swoje włosy’s ogólny stan zdrowia, a
  • Ukryj wygląd uszkodzenia podczas próby poprawy zdrowia Twoich włosów, prowadzącej do grubsze, pełniejsze włosy z upływem czasu.

Przeciwciała anty-bakteryjne i anty-grzybobójcze właściwości kwasu rycynowego w oleju rycynowego chroni skórę głowy i włosy przed infekcjami, które mogą powodować wypadanie włosów, podczas gdy kwasy tłuszczowe w oleju rycynowego również odżywiają włosy i nawilża włosy, skórę głowy, a skóra ich zapobieganie przed wysuszeniem. Olej rycynowy jest również znany ze swojej zdolności gojące trądzik!

JAK uprzęży korzyści z oleju rycynowego do włosów & SKÓRA?
Najprostszym sposobem korzystania z oleju rycynowego jest wcierać niewielką ilość do swojej głowy i korzenie włosów lub w skórę w sposób regularny. Stosuje się je często w linii włosów lub innych obszarów, które mogą być przerzedzenie. Olej rycynowy jest bardzo gęsta i lepka, więc trochę przechodzi długą drogę. W piękna ziemia Oferujemy 100% Jamaican Virgin olej rycynowy i Jamaican Extra Czarny olej rycynowy że klienci mogą korzystać codziennie, aby utrzymać włosy mocne i nasmarowane. Ponieważ budż ciężkości oleju, to stanowi doskonałą maść na ulgę suchej, szorstkiej i pomarszczonej skóry.

Można również eksperymentować z dodawaniem trochę oleju rycynowego do odżywek dla głębokiej obróbki wstępnej. Innym sposobem, aby uzyskać korzyści z oleju rycynowego na włosy jest zrobić Hot Oil Treatment, który odświeża włosy i skórę głowy i utrzymuje miękkie włosy. Taka obróbka może odbywać się co dwa tygodnie. Zastosuj lekko ciepły olej rycynowy na włosy. Przykryć czepek i owinąć ciepłym ręcznikiem wokół niego przez 15-30 minut. Szampon jak zwykle. Na głębokim leczenia uzdrawiania, natrzeć ciepłego oleju rycynowego w skórę głowy i pozostawić na noc. Można zawinąć włosy w ręcznik lub czepek utrzymać olej na skórę głowy, z dala od swojej pościeli (rycynowego plamy ropy są prawie niemożliwe do usunięcia). Szampon jak zwykle następnego dnia rano.

Wskazówka: Czy masz butelkę oleju rycynowego z tylko niewielkim lewej? Będziesz prawdopodobnie okaże się, że trudno jest dostać ostatnią odrobinę oleju rycynowego, bo to jest lepka. Jak o dodanie rozcieńczalnika olej do butelki (takie jak olej kokosowy lub olej sojowy) i potrząsając go i sprawdzić, czy nie lepiej wykorzystać!

Razem włosów i pielęgnacji skóry jest klucz! Korzystanie z oleju rycynowego na włosy i skórę jest tylko jedną ze strategii, aby stymulować wzrost włosów. Posiadanie zdrowej diety, wystarczającej ilości snu i regularne ćwiczenia pomogą Ci rozwinąć swoje włosy dłuższe, grubsze i mocniejsze i uzyskać jeszcze piękniejszego skórę!

[1] linolowy (omega-6), linolenowego (omega-3) i kwas arachidonowy (omega-6) kwasy są trzy podstawowe kwasy tłuszczowe. Działają one jako strażników skóry i revitalisers. łagodzą one szorstką, suchą i popękaną skórę na kontakt i pomaga zmiękczyć i ożywić suche lub zniszczone włosy i skórę.

RELATED POSTS

  • Składniki – olej rycynowy – Knice-N-Clean …

    Olej rycynowy jest cały olej pochodzący z nasion rącznika składa się z gliceryny i kwasów tłuszczowych. Olej rycynowy jest ciekły w temperaturze pokojowej. To saponifies powoli i jeśli mydło…

  • Marula olej – zawartość Wyniki, neroli podawać Marula olej.

    po dodaniu trochę Beautycounter krem ​​pod oczy, mogę ubiegać się o dwie krople olej Marula do obszarów problemowych i pocierać nadwyżkę na inne części twarzy. Marula Oil . Wszystko, co musisz…

  • Naturalnych metod leczenia domowego do łupieżu, egzemy łupieżu.

    – Używanie złego szamponu – Gorąca temperatura, która powoduje ludzi myć włosy częściej – Używając ciepłej wody podczas płukania włosów – Niewłaściwe czyszczenie przy płukaniu – Bardzo suche…

  • Formuła Holle Dziecko, Dziecko Olej palmowy formuły.

    Aby uzyskać prawo do punktu Holle wzoru niemowlęcym, sprzedawane tu jest podobno zakazane, ponieważ zawiera dwa składniki, które zakazuje FDA we wzorze niemowlęcym. Te dwa składniki to olej…

  • Jak korzystać z oleju rycynowego na zaparcia …

    Czego się dowiesz tutaj: Olej rycynowy jest olej roślinny pochodzi z nasion rośliny rycynowy. Zakład rycynowy jest rodzime Afryki Wschodniej, ale można znaleźć rośnie w ciepłych regionach…

  • Lawendowy Naftowe Korzyści …

    Olejek lawendowy może być znaczącym źródłem w promowaniu zdrowego wzrostu włosów. Tak to jest! przeczytaniu tego artykułu, aby dowiedzieć się niesamowitą moc lawendy dla włosów kontynuować….

Comments are closed.